Lyden av fuglesang tatt opp på soverommet nå. Lyden av vår. 🌱

Marit I. fremhevde

Jeg tror trikset er å bruke hansker og putte mørtelen inn med hendene, for så å bruke murerskje etterpå. Bare noen bøtter til nå, så skal jeg sparkle. Gleder meg veldig til å bli ferdig.

Vis tråden

Vinteren har ankommet Trøndelag igjen og vi prøver å gjøre det beste utav det. Ferdig trent. Nå skal vi over på oppussing. Jeg skal straks blande hurtigherdende mørtel i rosa strandbøtte og krysser fingrene for at det går litt greiere enn sist, da jeg bomma på oppskrifta og endte opp med å få det i overkant travelt.

Jeg tenker at om vi har noen faste emneknagger som folk kan søke på så blir det enkelt å finne hverandre? eller lignende?

Marit I. fremhevde

Mastodon has gained 106,723 monthly active users since the end of March (when Elon bought 9.2% of Twitter's shares). 93,603 are new accounts. Overall that's a 42% increase in Mastodon's MAU.

Vis tråden

Jeg har vært ute og øvelseskjørt i oppkjørselen. Snudd stasjonsvogna. Har utsatt dette siden jeg var atten. Kanskje jeg klarer å kjøre opp til 43-årsdagen? Litt mer motiverende når en bor på bøgda enn i byen.

Tenker jeg tar den på norsk jeg. Først og fremst trønder. En 42 år gammel kvinnelig sådan. Har nettopp tatt med meg kjæresten og flytta fra Trondheim til ruraltrøndelag. Mye fugler, hus og hage. Men også et snev av ytre venstre fløy og feminisme. Forvilla meg inn hit fra norsktwitter. Planlegger å rømme fra Musk. Det foregår store omstillinger. Noe jeg er for sånn teoretisk, men finner veldig plagsomt og skummelt når det foregår.

Ligger her med Mariekjeks, kongen av Danmark og penicillin og leter etter noen å tute(!) med den lille stunda før jeg sovner. Hva bruker man da? En hæsjtægg?

Marit I. fremhevde

Og. Lager man en tråd når man svarer på sine egne tuter (tut. serr.)?

Vis tråden

Er vi mange som har flytta over i snabeluniverset i dag, eller har dere andre vært her lenge? Hvor lenge har dette eksistert? Er det masse uskrevne regler som jeg kommer til å få kjeft av dere for å bryte? Jeg har så mange spørsmål!

Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.