Følg

Når en velger å introdusere begreper som «snikislamisering» i den norske offentligheten og hevde at Arbeiderpartiet setter terroristers interesser foran Norges sikkerhet, kan en ikke kreve å få slippe ubehaget som følger. Det er faktisk slik fri debatt og ytringsfrihet fungerer.

aftenposten.no/meninger/debatt

@Sverre Gaarder Det har iritert meg grenseløst at ingen av de andre partiene (med unntak av Rødt på enkelte gode dager) stiller FRP til veggs med de åpenbart rasistiske og konspiratoriske meldingene de brer om seg med. Og at idéen om at kommunikasjonsrådgiver Listhaug ikke vet både hva hun sier og hvem hun kommuniserer med blir stilltiende akseptert. De rører i brunt vann, og de er fullstendig klare over det.

@Sgaarder Kva parti kjende terroristen seg ein gong heime i? Kva parti hadde og har tankar han kunne sympatisere med? Ikkje KrF, H eller SV, og slett ikkje Ap. Dette gjer tydelegvis såpass vondt for FrP at dei gjer alt for å la vera å prate om det. Eg forstår det godt, men det står ikkje mykje respekt av det.

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.