Då blir det herved moderert postar og brukare som berre kysspostar frå snabelen. Den nye regelen trer i full kraft inna to veker slik at man har tid til å tilpasse seg.

Kryssposting frå twitter vil bli sletta, og om ein brukar gjer det og ikkje er aktiv her så blir brukaren sletta. Det betyr altså om brukaren ikkje sjekker snabelen og kryssposter så blir brukaren sletta.

Håpar folk synes det er chill.

Om man gjerne skal kryssposte så anbefalar eg å sjekke ein anna tenar på joinmastodon.org

@SnabelAdmin Skeptisk. Kan dere utdype? Fremover kunne jeg tenke meg å kryssposte litt fra det jeg skriver fra Facebook, for å gjøre meg mindre avhengig av nevnte kriminelle selskap. Skal dette ikke være mulig? Og hva, spesifikt, menes med "bare" og "aktiv"?

Følg

@jonassenher Oi, gløymte å svare her.

Trur det er betre for kulturen på snabelen og bruken av fødiverset om man kryssposter ut av fødiverset og ikkje inn.

Når vi har folk kryssposter så pleier dei å vere lite aktive i snabelen men ahr masse poster på andre plattformar. Og det påverkar folk her på snabelen sin opplevelse og kan få fødiverset til å føles litt hult.

@SnabelAdmin Litt sein jeg også, beklager. Tror dere må forklare hva som i det hele tatt menes med kryssposting. Forstår ikke forskjellen på kryssposting ut og inn. Når jeg hører kryssposting tenker jeg på det å publisere noe to eller flere steder. Er det hvor man publiserer først som er poenget, eller hva?

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.