Følg

jobben min synes ikke at det å gå fra å sitte å stulle i en krok med litt css og figma, til å være ansvarlig for et sentralt rammeverk som 40+. utviklere og 8-10 applikasjoner skal bruke er verd en lønnsforhøyelse. noen som trenger meg?

@benteh hæ? For real?!
Jeg er mer eller mindre i samme prosess, og det er veldig mye jobber ute og går nå. Så det er verdt å snuse litt rundt i nettverket.

@korgmatose @benteh Takk for tips 😊 Selv om det er litt for back-end orientert for meg. Interessant prosjekt da!

@benteh Hett tips - akkurat nå er det arbeidstakers marked i IT-sektoren. Puss opp CVen og legg den ut på alle plattformer, del tilgjengelig-status på Linkedin, og ta kontakt med flere arbeidsgivere.

@benteh Enig med @Geir Aasen 🆗, burde ikke være så vanskelig å finne noe å gjøre nå om dagen. Ser vi har en drøss av åpne stillinger, vet ikke om det er noe der som er interessant for deg?

Work With Us
by Jeffrey Zeldman on Automattic

@harald @geir problemet er jo at jeg VIL jo ikke slutte – jeg har skapt noe fenomenalt, teknisk solid og strategisk som jeg brenner for å se i full blomst.

jeg vil bare ha lønn for strevet, anerkjennelse for den ganske himalayiske oppgaven jeg har løst. og den personlige og profesjonelle risikoen jeg tok.

joda, masser jobber der ute og skal kikke på de du lister der – bare så sjukt lei av alle buzzordene og floskelgaloppen i denne bransjen. og de hersens headhunterene 🤢

@benteh @harald Om ikke annet så kan du bruke tilbud fra andre steder som forhandlingskort.

@benteh @harald @geir det funker bra å gå til sjefen og si "jeg har et tilbud fra en annen bedrift på X kr i året (og andre fordeler). jeg har ikke lyst til å slutte, og lurer på om du kan matche det."

@benteh Ser absolutt den, men som @Tomas Ekeli sier, så er det ingen ting som løsner lommeboka til arbeidsgiver så mye som å ha et tilbud fra noen andre i bakhånd. Men er mye jobb da...

@harald nettopp. det er masse unødvendig jobb og søl av tid for masse mennesker, bare for å få jobben min til å oppføre seg som folk

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.