Følg

Ser ut som invitasjonene jeg la ut på Facebook og Twitter ble brukt av et par stykker. Velkommen til fødiverset. :) Si gjerne hei.

@bjoernstaerk Hei, og takk for invitasjon.

Jeg er spent på hvordan denne plattformen blir brukt, og skal derfor bruke litt tid på å sette meg inn i postene som legges ut og på den måten danne meg et inntrykk av fødiverset.

@Sgaarder @bjoernstaerk Velkommen!

Og merk at du er ikke låst til en sørver og en provider.

Jeg kommuniserer fra en helt annen sørver i et annet land.

@bjoernstaerk 👋 Skal bli spennende å se som dette oppholdet varer lenger enn det forrige. Det vanskeligste med å (evt) bytte plattform er å få med nok av den samme type folk som man følger på twitter

Hei, og velkommen til Fødiverset fra Hubzilla. :-)

Christoffer og jeg har funnet ut når Bjørn starter en tråd, så kan kommentarer vises litt forskjellig i Hubzilla og Mastodon. For meg fremstår alle kommentarer i Bjørns tråd samlet under Bjørns opprinnelige innlegg. @-tagging av Christoffer i en ny kommentar fører til at min kommentar vises øverst i Bjørn sin tråd for Christoffer, og det er ikke helt heldig for Christoffer. @-tagging direkte på Christoffers kommentar medfører at Christoffer ser min kommentar sammen hans egen, som oppleves enklere.

Jeg er litt spent på hvordan denne kommentaren vises for dere nå på Mastodon - hører gjerne fra dere.

Hubzilla er "flerspråklig", og snakker blant annet protokollen som Mastodon bruker, i tillegg til Zot-protokollen som er dens grunnleggende protokoll. :-)

Uansett, hyggelig med flere fra Norge i Fødiverset - velkommen! :-)
Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.