Men men jeg..sitter jo på dette toget. Det er ikke avlyst, det er nesten fremme.

Når man starter et prosjekt i min bransje, IT, setter vi en lanseringsdato. "Dette skal være klart til mars 2022!" Så går det kanskje over tiden likevel. Men vi sier ikke "neeh.. skal vi ikke bare starte og se det an, dere?" Målet gir fokus. Er det ikke sånn i alle bransjer?

Da bør vi også kunne sette en sluttdato for oljevirksomheten.

Blir ikke bil på oss i Halden helt med det første, iallfall, så nå har jeg denne veldig ålreite Burley Flatbed sykkeltilhengeren. Dette må jo være bedre enn transportsykkel? Billig og bare å koble fra når jeg ikke trenger den.

Endelig er dagen kommet: Min første togtur etter at jeg skrev Togeventyret. Pluss overtakelse av hus i Halden, da. Men altså: Tog, hurra!

Det gjenstår fremdeles noen gjennombrudd innen teknologien for automatiske oversettelser.

Når kristne høytider og symboler brukes som et antiislamsk våpen, tenker jeg på et sitat fra Mary McCarthy jeg brukte i Å sette verden i brann, som sa om sin tante at "ingenting av Jesu mildhet hadde funnet plass i hennes hjerte". Og hvordan dette treffer sekulære kulturkrigere like godt som religiøse. Ingenting av det som var godt i kristendommen eller sekularismen har funnet plass i hjertene til de som angriper NRKs id-dekning.

Når reise til Sverige åpner opp igjen kan så man bruke Ofotbanen til å lage en fin sirkel gjennom Norge og Sverige. Fra Togeventyret:

Vis tråden

Nå skjønte jeg endelig at karakterene i "Are we the baddies?" er ment å være norske frontkjempere.

I fjor høst ba jeg pappa om å avlyse 70-årsdagen. Broren min avlyste bryllupsfesten. Vi tok ikke sjansen på familiebesøk til Skottland mens grensene var åpne, så innen sønnen vår treffer dem neste gang er han 1,5 år eldre enn sist.

Jepp. Dette slo meg for rundt seks-syv år siden og jeg la om livet mitt. Mindre jobb, mer tid til familie, skrive, reise. Jeg fikk det til fordi jeg turte å prøve (25%) og fordi jeg er heldig (75%).

Det jeg ikke skjønner er hvorfor flere ikke er sinte over all tiden man må jobbe for å ha råd til å henge med i boligmarkedet osv? Hvorfor tenker man på sekstimersdagen som noe rart og utopisk, og ikke "oi, er det nøkkelknippet til fengselsvakten jeg hører rasle der ute?"

HT twitter.com/damnitrebecca/stat

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.