Show newer

En oppsummering av debatten etterpå: Om transfobi, transsmitte og den store cisdebatten. bearstrong.net/2021/02/cisdeba

Vis tråden

@bjoernstaerk 👋 Skal bli spennende å se som dette oppholdet varer lenger enn det forrige. Det vanskeligste med å (evt) bytte plattform er å få med nok av den samme type folk som man følger på twitter

@bjoernstaerk Hei, og takk for invitasjon.

Jeg er spent på hvordan denne plattformen blir brukt, og skal derfor bruke litt tid på å sette meg inn i postene som legges ut og på den måten danne meg et inntrykk av fødiverset.

Despite increasing leniency on frameworks being the only way to build for the web, hand-written HTML never disappeared and I feel is still a perfectly suitable way to build a personal website.

Read more: atthis.link/blog/2021/html.htm

Did you know you can buy ebooks for your #Kindle, #Kobo, or #Nook from bookshops other than the ones linked to your ereader?

You can buy ebooks from hundreds of bookshops!

Kindle owners: Buy MOBI books
Everyone else: Buy ePub books

Here you go!

libreture.com/bookshops/

Ser ut som invitasjonene jeg la ut på Facebook og Twitter ble brukt av et par stykker. Velkommen til fødiverset. :) Si gjerne hei.

Uventet bieffekt av å diskuterere med transfober: Blir konfrontert med ubehagelig detaljerte beskrivelser av kropp og kirurgi.

Uventet bieffekt av å lære om kjønn fra transpersoner: Får et mer gjennomtenkt og ålreit forhold til min egen kjønnsidentitet.

Jeg har lite å bidra med til "transdebatten", så jeg har i stedet skrevet noe om det usunne forholdet cisfolk i min generasjon har til kjønn. aftenposten.no/meninger/kronik

Lovende om hvordan Google Maps har skutt seg selv i foten og lagt veien åpen for OpenStreetMap: joemorrison.substack.com/p/goo

Jeg har ingen rasjonell forklaring på dette, men jeg har begynt å klikke på "ja, vis meg alle cookie-innstillingene!" hver gang jeg blir spurt, og deaktiverer alt jeg kan, før jeg leser artikkelen.

Har skrevet om Weapons of Math Destruction av Cathy O'Neil, en bok om trusselen fra dårlige og uforståelige datamodeller. bearstrong.net/tech/2021/02/we

Den kommende kommentarsjangeren "hm, skal tro om det blir masse vill FESTING og tilfeldig SEX når pandemien er over. At folk begynner å GI SEG HEN til tilfeldige folk på en fest. Kom her, vil du prøve NARKOTIKA vil de si. Takk som byr, vil man svare og bare KASTE seg uti det."

We used to have Fanny Bias, William Masters, and Charles Arthur Fries. Now we have no bias, no masters, and no fries!

We used to have Warren Peace, Caspar Miles Courage, and Frank Staff. Now we have no peace, no courage, and no staff!

We used to have John Maples, Baron Maples, Dall Fields, and Olry Worms de Romilly. Now we have no maples, no fields, and no worms!

Show older
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.