Følg

Eg hadde eigentlig ikkje hatt noko imot å begynne med å spise mel-ormar i staden for kjøtt.

(No er ikkje eg nokon stor kjøtt-spisar men å ete ormar er ikkje noko eg gjer til vanleg.)

Artikkel link: p3.no/larver-i-2050/

Kanskje dette er eit satsingsområde for Lillehammer?

@christoffer trur mange hadde etn orm og insekta om bare de ikkje hadde sett ut som insekte

æ hadde mæst sannsynli etn insekte om de hadde vært kværna opp som kjøttdeig eller sånnt som d brødet i artikkeln

@christoffer
Margit arbeida på Voss i sumar med nettopp avling tå mjøl-ormar! Dei smaker absolutt ikkje ille :D

@christoffer Jeg trodde larvene var løk først...

Hadde fortsatt tatt ei pizzabit, dog. :blobderpy:

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.