Har en del idéer som jeg skulle gjort noe av, men ikke har tid/kapasitet/talent til. Kanskje noen andre har glede av det.

For det første, samme stopp-knapp-system som på bussen, bare for restaurantbord. Klikke på knappen, så tennes en liten lampe bak disken og over bordet. Helt slutt på å prøve å få øyekontakt med en kelner. Pling!

Jeg digger Mass Effect, og synes det er synd de har lagt hele greia død. Her er hva jeg vil ha; en side-historie om en batarian Shepard-parallell. Batarians er fascinerende, de speiler menneskene veldig bra, men de fant aldri den samme teknologien som gav et kvantesprang i teknologi. De ble ikke universets wonderchild, de endte opp i den intergalaktiske slummen.
De er menneskene med uflaks, og det hadde vært råtøft å fortelle den historien.

Nettdating er fint, og noen sider har veldig bra matching-system. Jeg har lyst til å ta liggingen ut av det og drive kompisformidling. Kanskje det kan fikse noen av problemene med ensomhet? Plugg inn interessene dine, finn en venn å henge med.

Jeg har lyst til å starte politisk avis, som aldri tar for meg meningsmålinger. Jeg savne intervjuer som belyser politiske forskjeller, heller enn gotchas og evige spørsmål om sperregrense og rekordmålinger. Vi kan de svarene allerede, de er "jeg har trua", "velgerne viser oss tillit" eller "det er lenge til valget". Jeg vil mye heller få svar på ting vi ikke vet.

Alkoholfri øl er i vinden for tida. Mange bryggerier rundt omkring. Men hvorfor ikke alkoholfri mjød? Det må da selge, om enn bare for gimmicens skyld?

Følg

Vi har mattradisjon for gryteretter, ting vi kan sette til kok og bare la stå i timesvis. Fårikål, gryter, grøt, lapskaus.
På dag/kveldstid kan man servere i vanlige lokaler, så kan endelig turister smake norsk mat når de er her.
Kombiner det med fast food på natta. Hull i veggen. Du kan øse opp en tallerken mye fortere enn du kan rulle en kebab eller dandere en hamburger. Dette kan bli den nye favoritten på vei hjem fra fylla.

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.