Følg

Er du ny her?

@cmyrland Teknisk sett nei. Har en konto fra 2019, men den serveren virket litt dårlig den dagen alle skulle hit, så jeg laget denne. Tror ikke jeg har noe særlig på den gamle kontoen.

@veronica jeg tror jeg også har en eldre konto her et sted, men husker ingenting om hvilken instans, hvilket brukernavn eller hvilken epost jeg brukte, så da ble det ny konto for et par mnd siden. Har ikke vært veldig aktiv før nå, når plutselig veldig mange har oppdaget Mastodon.

@cmyrland Ja, det var en del snakk om det da jeg laget den andre, men endte opp med at det ikke skjedde nok her til at jeg kom tilbake for å sjekke. Til slutt glemte jeg hele greiene.

@veronica ja, det hjelper liksom ikke at en tjeneste er veldig bra fra et idealistisk ståsted om det nesten ikke er folk der.. har vært borti noen sånne oppgjennom.

@cmyrland Ja, jeg har flere liggende i passord-manageren ser jeg! Har visst konto på disapora.social også.

@cmyrland @veronica Men nå er det mange her. Det er bare det at det ikke automatisk gjør at man ser mye interessant som skjer. Derfor er det viktig at man passer på å følge mange så raskt som mulig helt i starten octodon.social/@forteller/1081

@forteller @cmyrland Absolutt. Feeden min begynner allerede å bli interessant, så dette er noe helt annet enn tidligere.

@cmyrland hva med, opprettet konto for lenge siden, men kom tilbake de siste dagene

@cmyrland Stemte nei siden jeg hadde en konto for 5 år siden (2017), men aktiviteten døde ut etter 1 år. Opprettet nytt her i kjølevannet om Musk skal kjøpe Twitter.

Synes Mastodon er mer interessant i dag enn den gangen jeg opprettet første kontoen. Får se om det holder seg og sakte utvikler seg fremover.

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.