Vis nyere

Så skal det sies at parolene i i år var en skuffelse. Ikke fordi det var noe galt med parolene man hadde med, de var gode nok, men fordi viktige paroler manglet.

Når samorg velger å ikke forholde seg til at det er krig i Europa, da setter de seg sjøl utafor sidelinja.

Heldigvis hadde noen tatt med et ukrainsk flagg.

Vis tråden
enannenen fremhevde
enannenen fremhevde

Denne saka var morosam heilt til eg fann desse i ei av konas esker i dag. Trist at eg har gifta meg med ein nazist utan å vite det:( nrk.no/norge/russiske-_bevis_-

Navalnys organisasjon har samlet ei liste over 6 tusen korrupte tjenestemenn og krigshissere - hver av dem er skyldig i at titusener av innbyggere i Russland og Ukraina døde i Putins meningsløse krig.

Hver av dem er skyldig i at skjebnen til millioner av ukrainere nå er ødelagt, og levestandarden til millioner av russere vil bli enda lavere.

acf.international/bribetakers-

Thorbjørn Lien ("Kollektivet") har selvpublisert en tegneserieroman.

lienstreker.no

enannenen fremhevde

Hab mich letztes Jahr so sehr über die Gasrechnung geärgert, dass ich seitdem mein Verhalten radikal umgestellt & auch die Wohnung etwas aufgerüstet habe. Ergebnis: Hab meinen Verbrauch fast halbieren (!) können. Putin ärgern, Pro-Level! 🤓

enannenen fremhevde
enannenen fremhevde
Vil du hjelpe folk som trenger å omgå sensur for å få tilgang til et fritt internett? Har skrevet litt om det her: https://volse.net/rabalder/blog/tips-for-krisetider-snowflake/.

Som en ekstra bonus kan du kjøre en TOR-bro rett fra siden og hjelpe folk å omgå sensur bare ved å ha siden åpen (etter å ha slått på broen, selvsagt!)

#TOR #snowflake #internett #sensur #norsk #norge
enannenen fremhevde

Wordle in Old Norse

akerbaek.no/ordhag/ordhag.html

(Word list a bit limited)

Vis tråden
enannenen fremhevde
Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.