Angst er å leve i mange parallelle tidslinjer, men alle er i hodet ditt.

Funkel fremhevde

Det er sol, så jeg burde være ute, men jeg har også mange bøker jeg har lyst til å lese, så nå sitter jeg bare inne med dårlig samvittighet og får heller ikke til å lese.

En av de rare tingene med å ha bursdag i den digitale tidsalder er at man får gratulasjoner på Facebook fra noen man traff en gang på byen for ti år siden og aldri har møtt siden.

Tenker på at vanlige folk bestemmer seg for å noe og så gjør de det bare. Ikke rart de får ting gjort.

Skulle ønske jeg hadde et why og en purpose.

Funkel fremhevde
Funkel fremhevde

Jeg er 33 år gammel og i kveld skal jeg se Star Wars for første gang.

Drømte at jeg var med i en konkurranse om hvem som først kunne finne Morten Ramm i en boks med sardiner. Jeg vant ikke.

Dumpster haul today: baking potatoes, bell peppers, cucumbers, kiwi, sugar snap peas, Norwegian apples, kiwis, dried banana flakes, spinach, lettuce, peaches, cauliflower, swedes, ginger, spring onions, avocados, Chinese cabbage and horseradish paste (not sure how to make use of that last one, but I’ll think of something).

Hva er verst, politikere som prioriterer næringsinteresser over natur og miljø, eller politikere som prioriterer næringsinteresser over natur og miljø og samtidig sier at de er opptatt av å ta vare på naturen?

Har lånt masse bøker på biblioteket og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å lese, for jeg vil ha all informasjonen inn i hodet mitt NÅ

Tenker du noen gang på hvordan din bruk av sosiale medier påvirker andre?

Leste en studie for lenge siden om folks holdninger til sosiale medier. Alle var opptatte av hvordan de selv ble påvirket av sosiale medier, men ingen var opptatt av hvordan det de selv postet påvirket andre.

Ikke før i dag har jeg kommet på at man kan bruke øreproppe for å dempe trafikkstøyen når man sykler langs trafikkerte veier, og det reduserte i alle fall mitt stressnivå betraktelig.

Funkel fremhevde

Current loser millennial level: Listening to drum & bass in 2022.

Rar ting å si. Hvis folk opplevde det som skremmende er det jo fordi det var nettopp det.

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.