Piknik i parken gjorde en knallbra jobb med å få et godt forhold til naboer og bli en del av lokalmiljøet på Grünerløkka. Nå kan det bli slutt på PiP i Sofienbergparken: subjekt.no/2022/09/01/sv-rodt-

Foodora konstruerer fiktive problemstillinger for å snike seg unna kritikken at de leverer stadig mer med bil. For de leverer jo ikke mat fra Bjørvika til Groruddalen.
ao.no/foodora-syklistene-onske

Altså på twitter må jeg først kopiere tweeten, så slette og så trykke for å lage ny tweet. Alt det gjøres med ett tastetrykk her. Så praktisk!

Vis tråden

Musk har brukt 44 milliarder for å få Twitter til å vurdere en redigeringsfunksjon. For oss som ikke har 44 milliarder så finnes allerede funksjonen «Delete and redraft» her. Sykt praktisk når man oppdager skrivefeilen. Også unngår man alle de uheldige effektene av en redigeringsmulighet.

Er på fødselforberedende kurs midt i Oslo, og kursholder anbefaler alle å kjøre seg en biltur til fødestua så men er kjent med parkeringsforholdene på forhånd. Tipper ingen på kurset har bil.

Det er ganske chill i Nordmarka når alle de stressa folka er på fjellet☀️

Irriterer meg over at hver enkelt melding i en tråd og hvert svar dukker opp som individuelle poster i feeden her. Noen måte å unngå det på?
Det er vel det eneste jeg savner fra Twitter.

Hvis man leser Nettavisen eller henger på facebook kan man få inntrykket at det felles trær over en lav sko i Oslo om dagen. Det stemmer selvfølgelig ikke.
I 2016 var det 15 241 bytrær i sentrumsbydelene i Oslo. I 2020 var det 16 090, og det blir stadig flere! Nå blir det litt grønnere her oppe hvor jeg bor:
ensjo.org/na-skal-det-plantes-

Hvis du for eksempel syns at
- Vi heller bør hjelpe rusavhengige enn å straffe dem
- Det er bedre å lytte til klimastreikerne enn oljelobbyen,
Da bør du melde deg ut av AP og inn i MDG

Vis tråden

I dag er en god dag å melde seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Miljøpartiet De Grønne.
mdg.no/bli_medlem

Og så har dette skiltet i Kilenveien fremdeles helt feil tall på seg, selv om det er stort og fint da;-)

Vis tråden
Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.