Minimuskrav:
- Prøver ikke konstant å selge kunder dårligere max-prisavtaler ol.
- Flytter deg ikke over på dårligere avtale eller endrer vilkår uten å si ifra på epost eller sms.
- Har ikke avtaler som later som de er spotprisavtaler, men som ikke egentlig er et.

Vis tråden

Det er fint å tenke på at det bare er et spørsmål om tid før Øde Nerdrum maler restaurantinteriør i samarbeid med Dominos pizza.

Ny definisjon av kortreist shopping: Når du har lager på Fornebu for klær produsert i Asia 🙃🙃🙃

PERSPEKTIVMELDING
Jeg syns vi framover skal bruke mindre penger på å kaste ut greie folk av landet, jaging av rusmisbrukere, subsidiering av leting etter mer olje, bygging av motorveier og skatteletter for de rike.
Så kan vi bruke litt mer på å hjelpe de som har det kjipt.

Dette er en halv episode etter at en plan som innebærer å overmanne FIRE soldater omtales som urealistisk. Og den eneste skaden Moth Gideons hundrevis av soldater klarer å påføre våre helter er altså når Moth selv spankulerer frem og skyter Mando med en bitteliten pistol.

Vis tråden

Moth Gideon: «Vi har plassert hundrevis soldater og et overlegent våpen rett utenfor døra her. Men i stedet for å gjøre noe står vi bare å ser på, og jeg vil gi dere til midnatt på å finne på hva dere vil gjøre».
Våre helter: «Hva med om vi bare går ut og skyter alle sammen?»

Vis tråden

Og ja, jeg skjønner at det er et selvstendig poeng i star wars-universet at stormtropper ikke kan sikte. Men er det virkelig nødvendig at hovedpersonene tar knekken på hele armeer av skurker eller soldater hver episode helt alene?

Vis tråden

Det visuelle er gjort ekstremt bra, bedre enn mange spillefilmer og det er tydelig at de nye teknikkene Disney har tatt i bruk her virkelig løfter digitale effekter til et helt nytt nivå. Man glemmer totalt at landskapene ikke eksisterer i virkeligheten.

Vis tråden

Altså, det er liksom ikke en eneste scene uten skikkelige plothull eller totalt ulogiske ting. Og historien er mer som et dataspill med noen stive dialoger i cut scenes mellom rekker med urealistiske boss-kamper.

Vis tråden

Har endelig rota meg til å se The Mandalorian og er det bare meg eller er det skikkelig... dårlig?

Testa en ID3 fra Hyre for å komme meg på skitur i går😃 Kul bil, det futuristiske dashbordet gjør at man føler seg litt som å være i et romskip.
Likte dog ikke like godt at nesten alt betjenes fra skjermen, og at de få knappene som er igjen er sånne touch-knapper.

Da har fagfolka i kommunen sagt hva de mener om hvor det bør innføres fossilfrie soner, så blir det etterhvert opp til politikerne å bestemme. Hva syns du?
klimaoslo.no/2021/02/04/forsla

Nesten 20 % av klimagassutslippene i Oslo kommer fra avgiftsfri diesel som brukes i byggebransjen. Dette er regjeringens svar på Oslos ønske om å kunne stille krav til at også private byggeplasser må bli fossilfrie og etterhvert utslippsfrie 🙃🙃🙃

Show older
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.