Følg

Jeg har testa en stund nå å kryss-poste hit fra Twitter, hvordan syns dere det funker? Plagsomt eller ok?
Jeg bruker twitter fordi det er der jeg får mest tilbakemeldinger og får testa meninger, men samtidig syns jeg som politiker at det er viktig å være tilgjengelig også utenfor de lukkede systemene til gigantene.

@geirst0rli Krysspostinga fungerer sjølvsagt reint teknisk, og er ikkje forstyrrande å lesa. Det spørst om alt Twitter-innhald er like relevant utanfor, men det har eg vondt for å meine noko om. Det må kvar einskild vera redaktør for, tenkjer eg.

@aujawindar ja det var det siste du er inne på som jeg vurderer litt nå da. Åpenbart at det ikke er alt som gir mening å kryssposte, mye mister jo mening når det er utenfor konteksten sin.

@geirst0rli @aujawindar Jeg har også en kryssposter gående. Men jeg sjekker begge medier og fjerner det jeg syns er irrelevant.

@geirst0rli Jeg synes det ser naturlig og greit ut, og setter selvfølgelig stor pris på filosofien din om å også kommunisere i fødiverset. Skulle ønske flere politikere (og andre) var bevisste på det. Det viktigste for min del er at folk som kryssposter også følger med på svar som kommer her.

@haldorsen ja, har på varsler på telefonen, og så stiller jeg innom nå og da

@geirst0rli Eg synes det er bra!

Så lenge det blir på ein måte oppretthaldt eit fjes hitover i blandt for å minne oss på at du er her. Kan slå litt gale vegen om det krysspostes, men blir ein er berre ein skikkelse langt burte på twitter ein kan lesa kva driv med på twitter.

Og noko innhald kan være lurt å ikkje krossposte. Altså innhald som virker avstandsgjerende på mastodon eller er veldig in-gruppe i twitter.

Men synes det er flott at du er her.

@christoffer Ja burde kanskje sett om jeg fant en app å bruke til Twitter hvor jeg kunne velge om jeg ville kryssposte når jeg tweeta. Har gått inn her å sletta en del kryssposter som ikke gir mening utenfor Twitter-konteksten

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.