Planlegger å dra til Zachariassen Jernvare i Torshov neste uke. Tenker evt plan B hvis jeg ikke finner noe kjekke skruer/deler til fotoutstyr å lage egne tilbehør. Hvor evt kan jeg stikke innom?

Utvalgte klipp av VFX/effekter som vist i skjermbilder fra forrige tut.

Vis tråden

Forrige uke jobbet jeg med rask teaser til en ny podkast-serie. Vi på jobben skal produsere 10-12 episoder fram til juni 2023. Blir på tegnspråk og selvfølgelig tolkes for tegnspråkhemmede 😉

Klippet i DaVinci Resolve og effekter i Fusion-modulen.

Ting ble gjort på sparket før man har ordnet full pakke fra manus og studio, som skal være på plass til første episode.

Resultatet kan ses fra vår Facebook side:
facebook.com/supervisuell/post

Tar sikte å dra til Kvadraten handlesenter, tipset av kompis som jeg skal besøke. Ellers får jeg holde utkikk på vei til Sandnes.

Vis tråden

Heisann Stavanger! Eller Sandnes som jeg skal til. Akkurat landet og trenger et sted å sitte for å jobbe litt og få i meg litt mat. Hvor burde jeg sjekke ut eller dra til?

Verktøykassen min består av macOS med Adobe Premiere/Photoshop/After Effects/Illustrator/Lightroom, Affinity Designer/Photo/Publisher, DaVinci Resolve, Blender (veldig basic og har mål å styrke meg i det), CLI, Visual Studio Code, FFmpeg, OBS for å nevne disse kreative programvarene.

Vis tråden

Er det noen som jobber med VFX, Motion Graphics, video/filmproduksjon jeg kan følge med på Mastadon? Gjerne noen fra skandinavia og engelskspråklige.

Har det gøy med Fusion i Resolve. Resultatet kommer i neste uke.

Følger en del kontoer på Twitter som driver med siden jeg er motivert til å lære meg det. For øyeblikkelig er konkurrenten som Autodesk litt overkant veldig synlig på reklamefronten i feeden min.

Kan ikke si at det hjelper dem å få meg til å vurdere Autodesk sine produkter når prisen er latterlige høye. For meg som får behovet dekket med Blender, og mye mer.

#Cycling friends please tag yourself. Why cycling matters to you?

I started cycling because it made me happy, continued because it saved me money, persisted because it improved my health and now because it will help save the planet. #LoveCycling

Fikk telefon kl 18.27 fra en Bring Express sjåfør som meldte fra om levering. Endelig kom pakken fram!

Siden det ble sendt som express så seint på fredagskveld, så velger jeg å tro at damen på telefonen jeg pratet sist strakk seg litt ekstra for å få ut pakken.

Straks pakken kom fram så kunne jeg puste ut og legge alt bak meg. Slik jeg kan ta det med ro i helga. Selvsagt montere i morgen tidlig.

Vis tråden

Hold an(!?)…

Selv kundesupporten har konstatert at pakken ikke kommer ut i dag, så skjer dette.

Enten er det tilfeldig eller så har noen på Posten ytet ekstra for å fikse dette. Etter at jeg uttrykket tydelig misnøye over på telefonen.

Nå skal jeg sette meg ute i skyggen, der hoveddøren er, og være klar til å ta imot.

Vis tråden

Nå ble det bare latterlig… Nok en gang ringte jeg for å forhøre meg mer om statusen. De skulle undersøke det nærmere og ringe tilbake.

De ringte(!) og konklusjonen: Pakken kommer ikke i dag og de får ikke "sett" på saken før på mandag. Tross for at jeg hadde ringt for å forsikre meg om mobilnummeret mitt var oppført.

Er jo helt ok å ha hjemmekontor, men det går bare ikke å holde på sånt når det begrenser meg med ærender utenfor hjemmet.

Ble bedt om å sende klage for å bøte på tapt arbeidstid.

Vis tråden

Har lyst å starte D&D med noen venner. Greia er at jeg trenger tegnspråk for å være avslappet og ha det gøy med D&D. Så noe forslag til å få venner man har til å bli med på noe slik?

Hvor i Oslo kan jeg få skaffet fersk, gjerne dagfersk, hvitløksnan fra butikk/bakeri?

Skal ha tikka masala til middag i kveld og vil gjerne ha ordentlig nan isteden for halvfabrikat butikkene har.

Tok en telefon for å spørre hva som skjedde. Det viser seg at Posten overtok for Bring som skulle sende for TNT.

Kontaktinfo som telefonnummer var ikke med videre(!) og etternavnet skal vissnok ikke stå på pakkeseddel(?). Derfor klarte ikke sjåføren å få levert det.

Vis tråden

Herlighet! Pakken kunne jo kommet fram i dag, men sporingen oppdatert med "Forsøkt utlevert, men hadde mangelfull adresse". Inkl i tjenesten var å bli oppringt 30 min før, men fikk aldri tlf. Har dokumentert at sjåføren var utenfor, men forsvant før jeg møtte opp utenfor.

Blir spennende å høre hva supporten har å si i morgen når jeg ringer dem. Jeg betaler ikke for utkjøring når de ikke overholdt avtalen eller ringte nummeret.

Vis tråden

På T-bane stasjonen hjemme er det plassert ut en hylle der hvor man kan gi bort eller forsyne seg av bøker og filmer. Plukket opp denne boken i dag: «Ready Player One» av Ernest Clinez

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.