Scenario: jeg er på et to ukers kurs med et titalls tilfeldige folk (med varierende IT-kompetanse), og vi kursdeltakere skal opprette en midlertidig gruppe i et sosialt medium for å koordinere noe.
Hvor burde vi gjøre dette?

Noen anbefalinger til fine lydbøker for små barn? Og finnes det noen som er DRM-fri (bortsett fra CDer)?

Noen som har tips til et bildeorganiseringsprogram for Mac som har en god workflow og takler et bibliotek på cirka 1TB med bilder? Helst OSS, men ikke et must. Kan godt koste penger. Darktable synes jeg er knotete og buggy. digiKam er veldig tregt. Lightroom fungerer veldig bra bortsett fra abonnementsmodellen.

@codeberg This might be a stupid question, but is JavaScript (embedded in a html page) allowed and working on Codeberg Pages?

@Tusky Hi. Great app! But when I've been away from the timeline for a while it replaces recent toots with a "Read more" button (the "Read more" text might not be a correct citation). I don't follow that many people, and I don't want to miss anything. Is there a way to disable this toot hiding functionality?

Er det noen som har forslag til en ok dokumentscanner-app til under 500 kr?

Har noen prøvd self hosting på mobil? Da mener jeg altså fra en mobiltelefon, og på et mobilt nettverk. Vet det finnes server-programvare for Android, men er det mulig å åpne porter osv for mobilnettet?

I sentrum kan du låne robåt helt gratis av Blindleia Kystlag. Er medeier i en skjærgårdsjeep selv, men kysten er så mye finere fra robåt enn motorbåt!

@wallabag Hi guys! I like your software. But is there any way to edit tags on saved articles on the desktop interface?

Jeg har alltid lurt på hvordan det tas høyde for folk som ikke kan eller vil svare på spørreundersøkelser når det gjøres nettopp spørreundersøkelser. Folk som aldri svarer på ukjente nummere, har telefonskrekk eller er døve må vel være veldig underrepresentert i alt sånt, og derfor kan en vel aldri få et skikkelig representativt utvalg?

Er dette seriøst? Finnes det lignende prosjekter? Synes desentralisert domeneregistrering virker spennende, men jeg har ikke hørt om det før. handshake.org

@nicksellen Hi! I'm the owner of a Norwegian non profit equipment sharing site, and I'm looking for inspiration for how it could be more open / federated / free. @karrot is very interesting (so is @inventaire). Do you know of any similar projects?

Jeg researcher til nytt laptopkjøp. Noen tips til hvor jeg begynner? Finnes det noen norske guider / tester / oversikter jeg burde sjekke ut? Styrer en unna feks Dell? Jeg har hatt MacBooken min i en evoghet, så jeg kjenner egentlig ikke laptopmarkedet så godt.

Dette er kult! I Cuba har visstnok noen laget et alternativt, offline "internett" med cirka 9000 brukere: youtube.com/watch?v=lEplzHraw3
Står også noe om det på Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Internet

Jeg og min samboer er på boligkjøpjakt (først og fremst i Bergen). Finnes det egentlig noe mer enn Finn.no til sånt?

Vurderer en som min neste mobil, men hører det er en del misfornøyde kunder med buggy mobiler. Finnes det noen alternativer? Eller er de negative sidene overdrevet?

Er også villig til å betale bittelitt for et abonnement, så lenge det drives av gode folk.

Vis tråden

Noen forslag til -alternativer, nå som de stenger? Gjerne minimalistisk og bør kunne synke mellom Android og Mac (gjerne i form av en nettside). er en mulighet, men jeg har prøvd Nextcloud Tasks, og synes ikke det hadde spesielt brukervennlig mobilinterface.

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.