Heh se der ja - RSS til ActivityPub: @bjornstark
Fungerer ikke veldig bra ennå, men gøy. Får meg til å innse hvor hemmet utviklingen av sosiale medier har vært en stund. Selv noe så gammelt som RSS-støtte virker radikalt og nytt fra et Tw/Fb-perspektiv.

@bjoernstaerk @bjornstark

Eg bruke RSS mykje til å følje med på youtube kanaler og slikt. E utrolegt kjekt for å organisere konsumet tå innhald på nettet.

Er rart at folk ikkje bruke det så mykje generelt sett.

@christoffer For meg falt det litt ut fordi jeg må bruke en egen RSS-leser for å følge med på dem, og så ender jeg opp med å glemme å sjekke den.

@bjoernstaerk

Eg veit Chris Were lik å bruke ein online RSS lesar så alt e i nettlesaren.

Eg har alt i liferia klienten min med backup tå RSS kildene mine.

Eg e ganske så avhengig tå den da sia eg ikkje har youtube brukar og slikt som gjer at eg må bruke RSS for å følje med ting.

Men eg skjønne kva du meine,spess om den fyller seg opp ein del heheh

Følg

Mens dere er inne på det. Jeg skulle gjerne begynt med RSS igjen, men jeg er på leting etter en ok klient med gode filtreringsmuligheter, og helst under 50 kr mnd. Og self hosting-mulighet hadde vært ekstra bra. Noen tips? @christoffer @bjoernstaerk

@haldorsen @christoffer @bjoernstaerk

Ingen tips. Men hva kan man egentlig filtrere på i RSS? Man har hverken tags eller nøkkelord? Eller?

@haldorsen
Noko som Tiny Tiny RSS?
Har ikkje bruka den sjølv, men dukka opp tidlegare då eg kikka litt på RSS.
tt-rss.org

@christoffer @bjoernstaerk

@haldorsen

Eg bruke Liferea klienten og organisere alt i mapper, trengs ingen hosting og alt kan bli "back up"-a. Men tiny tiny RSS funke nok bra.

@christoffer @tc @bjoernstaerk Tiny Tiny RSS ser jo lovende ut, men har virkelig ikke mobilvennlig UI? Det er kanskje noe en kan snekre selv. Samme med filtrering. @enannenen: nei, en måtte vel teknisk sett tatt inn hele RSS-feeds, og så skjult enkeltposter basert på tittel og innhold.

@Arne D. S. Haldorsen Jeg har en ttrss installasjon kjørende på serveren min, og de har en egen klient på mobil. Funker brillefint for meg. Om noen vil teste før de evt bruker tid til å sette opp sin egen, så bare pm meg.
Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.