Følg

Noen forslag til -alternativer, nå som de stenger? Gjerne minimalistisk og bør kunne synke mellom Android og Mac (gjerne i form av en nettside). er en mulighet, men jeg har prøvd Nextcloud Tasks, og synes ikke det hadde spesielt brukervennlig mobilinterface.

Er også villig til å betale bittelitt for et abonnement, så lenge det drives av gode folk.

@haldorsen

Om du bruke emneknagger er det mogleg at fleir kan sjå det og hjelpe deg. Er også fleire som kan hjelpe om ein skriv på engelsk.

Det som er fint med nextcloud tasks er at dei er cal DAV som betyr at du kan bruke litt av klienter som du sjølv vill til å behandle oppgåver.

Eg er meir erfaren med opensource verktøy og med at du bruke Mac og slikt antar eg at det kanskje mine forslag ikkje blir like behjelpelege.

@haldorsen Vanskeleg å gje råd i jungelen av alle alternativ som finst, men eg ville kanskje byrja med aweseome-listene på Github. github.com/relink2013/Awesome- har berre med alternativ som har gode mobil-appar, til dømes - og der er lista opp (joplinapp.org/). Eg har ikkje brukt han, og veit ikkje korleis han er samanlikna med wunderlist, men kanskje forsøket verdt?
Elles finst meir generelt på github.com/awesome-selfhosted/

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.