Show newer

Hører mye prat om at epost er forurensende og superineffektivt. Hvorfor det? Gjelder dette også små epostservere, eller bare de store tilbyderne (som Gmail)? Finnes det noen fungerende alternativer til epost? @Steinar

Are there any good self hosting alternatives to Google Photos shared album (for sharing photos with family etc)? Is @nextcloud any good for this?

Evt. bare en liste hvor folk kan føre opp fødivers-adressen sin (og evt. sin tidligere Twitter-bruker) manuelt. Men det hadde kanskje vært mye arbeid å få folk til å skrive seg på lista. Og det hadde jo vært en form for sentralisering, så det strider kanskje litt mot fødivers-ånden?

Vis tråden

Jeg ønsker meg en bot som tråler fødiverset etter norske brukere ( og toots/profiler med norske ord), og legger dem inn i en søkbar liste på en egen nettside. Litt creepy, men potensielt ganske nyttig? Og er det i det hele tatt teknisk mulig?

Jeg har laget en slags personlig wiki (webapp i Laravel). Hvor burde jeg dele den med omverdenen? Noe sier meg at denne -gjengen på Mastodon ikke er størst fan av Github?

Hei alle sammen! : Dokumentarfilmfotograf og hobbywebutvikler. Fascinert av FOSS og desentralisering. Leser gjerne tuting om , , og .

Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.