"It could happen here" er en podcast laget av Robert Evans fra Bellingcat. Den er fra 2019, men fortsatt særdeles aktuell. På 10 episoder skisserer han hvordan USA slik vi har kjent det før Donald kom til makten vil forsvinne, og bli erstattet med lovløshet og borgerkrig. Dystert, men troverdig. Joe Biden har en formidabel oppgave foran seg.

iheart.com/podcast/1119-it-cou

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men min hykleri-måler gikk opp til 11 da statsministeren kom med denne uttalelsen. Hvis hun hadde ment dette, hadde hun kuttet støtten til HRS for lenge siden.

twitter.com/Statsmin_kontor/st

Leif fremhevde

@SnabelAdmin
Sannsynlegvis berre manglande PR og kritisk brukarmasse.

Kansas City Chiefs hører hjemme i Kansas City, som naturlig nok ligger i delstaten Missouri.

Gud bedre for et rævva program ble undrer Morten Ramms ledelse. Masete, umorsomt og kleint. Ville overraske meg mye om rammnieu får fornyet den kontrakten.

Hvis du er på jakt etter en oppgaveliste-app, er ticktick ganske bra. Her er en review. tkacz.pro/ticktick-tasks-manag

“‘[A]t [a] White House Christmas party’ ... Luntz ... asked Trump what his middle initial ‘J’ stands for. ‘Genius,’ Trump responded.” mobile.twitter.com/gtconway3d/

BBC's Jamie Bartlet, som også lagde podcasten om Isdalskvinnen i Bergen, har en fortid i nettets mørkere sider. Det kommer godt med i den nye podcasten The Missing Cryptoqueen. Den handler om en mystisk bulgarsk forretningskvinne som starter kryptovalutaen OneCoin. En valuta som viser seg å være en ren svindel. Etter noen hundre millioner i omsetning forsvinner hun sporløst, for ikke å bli sett siden. bbc.co.uk/programmes/p07nkd84

Googles klikkhorende algoritmer for å finne kontroversielle og splittende innhold leverer også i 2020.

Jeg ønsker meg at vitenskap og vitenskapsfilosofi blir et prioritert felt i skoler og redaksjoner i 2020. Det trengs.

Første tut på Mastodon! Bergensbasert østlending med IT i fagkretsen.

Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.