Logga på Mastodon etter et langt opphold og så at jeg har fått temmelig mange nye følgere. En strøm med brukere fra Twitter etter nyheten om oppkjøpet? Velkommen skal dere være.

Idyll på Amborneset, der vi har besøkt et bokollektiv for kloke eldre – med en barnehage som nabo. God påske.

Se for deg at partneren din kommer til deg og sier dette:

– Jeg elsker deg like høyt som før, men jeg vil ha en til.

Er det sånn det føles å høre at en skal få søsken også?

Oi, 3675 sider... Heldigvis har de skrevet et sammendrag på kun 96 sider!

Vis tråden

Klare for å ta imot rapporten fra IPCC WG3 nå?

Jeg kjenner henne ikke fra før, men mens vi venta på hver av buss i morges, fortalte hun meg, at hun gruer seg til tannlegetime i morgen og underlivsundersøkelse etter påske. Den nære samtalen vår ga meg en meningsfylt start på dagen, og hun sa takk for vennligheten.

I likhet med @lilletale og @fyksen synes jeg, at påstanden fra Arne Byrkjeflot er helt drøy. Samtidig tror jeg, at den vitner om, at MDG har litt å lære om kommunikasjon. En utfordring til meg sjøl blir å si det (etter mi mening) sjølsagte, før jeg går til konklusjonen.

Vis tråden

... Det vil si, at gravide ikke mistenkes for rusmiddelbruk under svangerskapet, fordi de informerer om, å ha brukt et illegalt rusmiddel tidligere i livet.

Vis tråden

3. Bystyret ber kommunedirektøren sørge for, at praksis i Trondheim kommunes helse- og
omsorgstjenester er i overensstemmelse med svaret på interpellasjon FO 0015/22...

Vis tråden

2. Bystyret ber kommunedirektøren forsikre innbyggerne om, at T kommunes helse- og omsorgstjenester følger loven, slik at tilbakeholdelse av gravide aldri igjen skal skje på bakgrunn av informasjon om tidligere bruk av rusmidler og manglende samtykke til
frivillig rusmiddeltest.

Vis tråden

1. Bystyret ber kommunedirektøren offentlig beklage tvangsvedtaket mot kvinnen og eventuelt andre, som har opplevd liknende behandling i Trondheim kommune før 2021.

Vis tråden

Partifelle @stine_szell@twitter.com og jeg har levert et representantforslag i bystyret, med utgangspunkt i den delen av saken til @h_grostad@twitter.com, som fant sted i Trondheim. Tre punkt:

Økte oljeinntekter som følge av krigen i Ukraina bør gå til Norges innsats for en verden i krise, ikke til oss selv.

Vis tråden

Vi har heller aldri ønska oss et plutselig hopp i bensin- og dieselprisen, som det vi opplever nå. Derimot vil vi trappe opp avgiftene på fossilt drivstoff, og øremerke påslaget til klimabelønning og tiltak, som fremmer miljøvennlige alternativ.

Vis tråden

Det er helt klart at belastninga for folk nå blir alt for høy og det bør gjennomføres tiltak for å dempe belastninga for de som treng det mest. Det må gjennomføres tiltak nå, men æ er uenig i at kutt i drivstoffavgifta er riktig grep. @toredy@twitter.com

Vis tråden

Rødt-representant Arne Byrkjeflot sa i bystyredebatt om drivstoffavgifter at MDG OVER HODET IKKE BRYR SEG OM FOLK, etter innlegg fra meg samt mine partifeller @toredy@twitter.com og @asklindal@twitter.com. Jeg vil gjengi noen av poengene våre for å høre hva andre synes.

Jeg hadde misforstått. Christoffer bare kommenterte resolusjonen som er sendt inn av @anderscs blant andre. Se her: drive.google.com/file/d/1Y8Rux @amici

Vis tråden

Sommertid suger for 1-åringen min. Når skal vi slutte med det der?

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.