Så bra at Firefox Focus-appen gir meg skrivebordversjonen av sider! I den ordinære Firefox-appen og andre nettlesere blir jeg stadig kasta tilbake til mobilversjonen.

På Twitter har @forteller en interessant tråd om partifinansiering. Partiet vårt skiller seg ut ved å være folkefinansiert. Når jeg får penger på mandag skal jeg vippse et beløp til MDG og la Børge doble det.

Visste dere hvorfor Twist har nettopp det navnet? 🍬

Lillebroren min lærte oss at oppvaskmaskina trenger glansemiddel og salt i tillegg til pulveret når en ikke bruker alt i ett. Dette kommer jeg til å få høre i lang tid, ja.

Stakkars mann misforsto meg da jeg ba han senke sprinkelsenga.

Trøndelag: Norway's Florida (as in "Florida Man..." headlines)

Jeg tar på meg noe av æra for at @Tufteputten er blant oss. Mye kan sies om Mats. Han har begynt å programmere og å trene, for å nevne noe. Velkommen!

Johanne Zhangija Ihle-Hansen var sjøl opptatt av det farlige hatet som skulle få henne drept. Signe minnet!

Å, nei! Det var registrert feil sensur for ei delvurdering. Karakteren min på denne ble retta til F og dermed stryker jeg i et helt emne som jeg ellers har fått kun A-er i. Dette føles mye verre enn å få høyere karakterer enn C, men forhåpentligvis fører en klage til at jeg står.

Vis tråden

Så ble det samla sett A i et emne og B i de to andre emnene. Jeg mente at jeg la ned en arbeidsmengde som var akkurat passe til å få C, men da hadde jeg ikke regna med at sensorene skulle være uvanlig snille med årets eksamenskandidater. Ja, ja.

Vis tråden

Denne mistilliten mot Lan Marie Nguyen Berg er absurd. Jeg håper at byrådslederen stiller kabinettspørsmål.

Jeg har utvikla en lidenskap for å lage spedbarnsmat med sunt innhold og god konsistens. Er dette situasjonstilpassa lykke?

Det søte instituttet mitt foreslår å feire med bondesjakk og drops.

Vis tråden

Har jeg noen gang drukket sjampanje før nå? Jeg har i hvert fall aldri tatt seks eksamener og fullført praktisk-pedagogisk utdanning mens jeg fullamma et barn før nå.

Det spørs om bruden har grunn til å være også noe letta over at utdrikningslaget måtte skje over nettet.

Show older
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.