Tablet: Hva bør jeg gå for? Har aldri satt meg inn i Linux og bruker masse slem programvare til daglig, men åpen for å skjerpe meg. Skal bruke til å lese, markere osv og som avveksling til pc.

Pølseselgertweeten, men hvor pølser er landets viktigste næring og WHO nylig har slått fast at pølser er gift.

Sjukt viktig sak fra Filter om den nazistiske røra i Alliansen, som jeg håper PST vurderer løpende om kan regnes som terrororganisasjon. filternyheter.no/alliansen-ung

we can stop with the blowing out of candles on cakes. i'm fine with that.

Hei til Bjørns venner som er nye på Snabelen:)) Si gjerne hei så jeg får fulgt dere!

Clearview AI’s biometric photo database deemed illegal in the EU, but only partial deletion ordered - noyb.eu/en/clearview-ais-biome "Hamburg DPA issued a narrow order protecting only the individual complainant" ridiculous approach #gdpr

Ikke mange snakker om dette, her er en interessant artikkel. Norge, Kina og Taiwan - Nationen nationen.no/motkultur/debatt/n

Kan vi bli enige om å boycote ?

Veit det er populært og sånn, men får litt dårleg følelse i magen av at organisasjonar, bedrifter og influensare bruke det til å nå ut til unge folk.

Amerikanske digital giganter er ille nok, men når dei blir eit meir etisk alternativ så har vi eit problem.

Heldigvis treng man ikkje å vere ein del av problemet og kan heller kose seg her. 😊

This book rocks. explains the rise of populism and proposed policies for an economy of belonging for those left behind. I learned a lot about globalization (not the problem in itself, Sanbu argues).

What should I read about if I want to write a policy proposal for my youth party?/(Learn more?) (I am aware of new EU regulations, but I would love to read analysis on this)

Jeg sliter litt med å finne fram på Mastodon, sånn utover Snabelen. Jeg vil gjerne se om det er en gruppe eller et miljø som diskuterer Kina kritisk. Hvordan går jeg fram?

Åh, det her er berre fantastisk!

youtu.be/fn3KWM1kuAw

No har Boston dynamics begynt med koreograferte dansenummere! Ein god forandring frå å drive å dytte og plage dei stakkars robotane.

Tenker på klimasøksmålet. Skuffet, samtidig som at jeg har tenkt mye på at jeg ikke kan nok juss til å vurdere det egentlig. Og sånn, jeg har sympati for at avvikling av norsk oljevirksomhet er en politisk vurdering. Det viktigste er og blir at vi jobber med å få større gjennomslag for klima i folkevalgte organer. Bilde fra Lykkja i Hemsedal, der jeg er så heldig å feire jul :noreg:🥰

Show older
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.