Ikke mange snakker om dette, her er en interessant artikkel. Norge, Kina og Taiwan - Nationen nationen.no/motkultur/debatt/n

Kan vi bli enige om å boycote ?

Veit det er populært og sånn, men får litt dårleg følelse i magen av at organisasjonar, bedrifter og influensare bruke det til å nå ut til unge folk.

Amerikanske digital giganter er ille nok, men når dei blir eit meir etisk alternativ så har vi eit problem.

Heldigvis treng man ikkje å vere ein del av problemet og kan heller kose seg her. 😊

This book rocks. explains the rise of populism and proposed policies for an economy of belonging for those left behind. I learned a lot about globalization (not the problem in itself, Sanbu argues).

What should I read about if I want to write a policy proposal for my youth party?/(Learn more?) (I am aware of new EU regulations, but I would love to read analysis on this)

Jeg sliter litt med å finne fram på Mastodon, sånn utover Snabelen. Jeg vil gjerne se om det er en gruppe eller et miljø som diskuterer Kina kritisk. Hvordan går jeg fram?

Åh, det her er berre fantastisk!

youtu.be/fn3KWM1kuAw

No har Boston dynamics begynt med koreograferte dansenummere! Ein god forandring frå å drive å dytte og plage dei stakkars robotane.

Tenker på klimasøksmålet. Skuffet, samtidig som at jeg har tenkt mye på at jeg ikke kan nok juss til å vurdere det egentlig. Og sånn, jeg har sympati for at avvikling av norsk oljevirksomhet er en politisk vurdering. Det viktigste er og blir at vi jobber med å få større gjennomslag for klima i folkevalgte organer. Bilde fra Lykkja i Hemsedal, der jeg er så heldig å feire jul :noreg:🥰

Magisk i Oslo sentrum i dag med masse folk i maske. 8 minutter stillhet.

Vis tråden

Meg som prøver å være på desentraliserte sosiale medier men så er jeg aller helst i skogen hehe neida er en del på Instagram også

Cartoon for the Green youth of Norway displaying the politician Siv Jensen saying

"If you rescue home the sick ISIL/IS - children we will leave government!"

followed by the spokespeople of Green youth commenting to that.

#art #mastoart #fediart #politikk #GU #MDG #norge #norway #noreg #climate #klimakrisa #climatecrisis #green #politics

Entusiastføre. Klimaapokalypsestemning i Oslomarka hele sesongen:)

I just realized the most American thing the US could do is in about five years time, make a sudden U-Turn and with huge publicity pull together a last minute chaotic moonshot-style geoengineering project to fix global warming, *actually succeed*, and then make sure the history all says how great the US was in the climate war, much to everybody else’s profound irritation

I mean, I’d be pissed too but ok if they pull that off

Jeg får ikke til å tute bilder fra Amaroq-appen, selv om det finnes et bildesymbol. Når jeg trykker på det skjer det ingenting. Noen som har opplevd det samme. Burde jeg velge en annen app?

Show older
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.