Fant en artig krabat i skogen i dag. Må bli flinkere på makrofotografering 🤔

Endelig ute på nye eventyr igjen, etter et langt og tungt år.

Noen: «Musikkønsker?»
Meg: «Herbie Manns jazzfløyteversjon av Battle Hymn of the Republic. Det interessante med den originale sangen er at den forente amerikanske slaverimotstandere til kamp mot sørst...»
Alle: «Hva faen feiler det deg?»

Anyway, her er den: open.spotify.com/track/4JgCfj3

Når dansk presse ikke ser forskjellen på en oljeplattform og en merd.

NRKs «prænkesisten» er sikkert morsomt, men det kvadratiske formatet de presenterer det i og bruken av lånordet «prænk» irriterer meg så voldsomt at jeg ikke klarer å nyte innholdet.

Dagens Worldle var en utfordring, men man kom i mål til slutt.

Stian fremhevde

Jeg hadde også blitt sur og sint hvis jeg bare fikk spille en halvtime om dagen. Du eller jo knapt komme igang på den tiden... Stakkars gutt.

Kanskje foreldrene skulle satt seg inn i hva gaming er og gir istedet for å se på det som en onde?

noblad.no/georg-7-lastet-ned-m

Noctua får ikke nok skryt for denne måten å håndtere viftekabler på, som gjør det lett å ta ut og rengjøre vifter uten å måtte trekke lange kabler om igjen.

@gauteweb Her har du kanskje litt inspirasjon til kabelhåndtering? 😅

Vis tråden

Pris for saus: 605 kr
Frakt fra Ohio: 370 kr
Mva og fortolling: .... 643 kr 🤬

Når barna i barnehagen spør meg hvorfor jeg barberer meg på hodet, viser jeg dem dette bildet av hvordan frisyren min hadde vært om jeg lot være. Da gir barberingen plutselig mer mening.

Jeg forhåndsbetalte i en handel på Finn, men nå har jeg ikke hørt fra selger på fire dager, og ikke mottatt det han solgte. Har jeg blitt svindlet? Hvem kontakter man for å få pengene sine tilbake? Banken? Politiet? Begge to?

Det er ganske deilig å bo usentralt... Helt til du skal bestille pizza, og det tar så lang tid å få den levert at den er romtemperert når den endelig er på døra.

Halvveis til 70 er ikke noe kult å feire. Har bestilt nytt skjermkort i bursdagsgave til meg selv, sånn at jeg fortsatt kan slippe å forholde meg til realiteten.

Noen mente det var lurt å legge semesterets eksamener til 18. mai, 20. mai og 23. mai. Så i år utgår både 17. mai-feiringen og 35-årsdagen. Dere andre får kose dere! Gratulerer med dagen!

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.