For en måneds tid siden vant jeg en laptop. Det var NM i friidrett, og man skulle gjette tiden til Jakob Ingebritsen på 1500m. Jeg traff på hundredelen, og ble den stolte vinneren av en Lenovo E15. En kjempefin data, som fungerer perfekt med Linux. Men den har to akilleshæler, en på hver fot. Bare 8GB ram, og TN skjerm (tar meg tilbake 15 år i tid). Jeg kan melde om at begge hælene nå er friskmeldt. Bestilte skjerm på Laptopscreen.com, kom etter en ukes tid og kostet 1500kr. Verdt hver krone.

Følg

Før skermbytte kunne ikke samboern og jeg se på skjermen samtidig, uten at den ene fikk inverterte farger. Det var ikke mye data å få om displayet jeg bestilte, men det er iallefall " Matte IPS, 1080p, Wide viewing angles and professional color range". Hvor profesjonelt det fargespekteret er veit jeg ikke, men det er iallefall natt og dag sammenlignet med det som var fra før.

@christoffer Fedora! Digger at det er så nære upstream. Jeg jobber så mye med RHEL på jobb, så praktisk at det er RPM basert. På denne pcen nå kjører jeg Fedora 35 beta. Er fantastisk hvor mange apper som dukker opp med GTK fortiden.

@fyksen Nice! Og då køyrer du antagelegt Gnome 41 også! Nnnnice

Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.