Følg

Vurderer en som min neste mobil, men hører det er en del misfornøyde kunder med buggy mobiler. Finnes det noen alternativer? Eller er de negative sidene overdrevet?

@Arne D. S. Haldorsen Hvilken modell tenker du på? Jeg har erfaring med FP1 og FP2.
@Arne D. S. Haldorsen Jeg er fornøyd med min FP2. Litt skuffa over å ikke ha måttet skifte noe (annet enn deksel) på den enda, siden det går an. Dekslet gikk i utgangspunktet pga av for mange demonstrasjoner av hvordan man piller den fra hverandre.

@harald @tale Jeg hadde vel tenkt FP 3, men det er bare fordi det er den siste modellen. Jeg har hørt om mange som har måtte sende sine i retur pga helt defekte produkter osv. Men som med alt annet er det vel gjerne sånn at det er de negative erfaringene en hører mest av.

@Arne D. S. Haldorsen Ville nok gått for FP3 selv hvis jeg skulle kjøpe i dag. Har også hørt om folk som var misfornøyde med FP2, men har som sagt ikke hatt noe trøbbel med den selv. Jeg har kun kjørt FP sitt eget Open Source OS på den uten google play og alle spiontingene som følger med det. Eneste jeg savner er RFID sensor, men forstår det slik at FP3 har dette?

@haldorsen Nyeste skal ha degoogla Android har eg høyrd som kanskje kan vere ein viktig ting for mykje folk!

@Christoffer :noreg: @Arne D. S. Haldorsen De har som nevnt sitt eget open source OS basert på AOSP, men du tenker kanskje på /e/-foundation sin variant: https://e.foundation/eos-degoogled-phones/?

@christoffer
@harald @haldorsen
Det er mange OSer som støtter Fsirphone i hvertfall fairphone 3. Jobbes med Ubuntu Touch støtte også.

@William T.S 🇳🇴 @Christoffer :noreg: @Arne D. S. Haldorsen
Ja, regner med Lineage OS også blir tilgjengelig etter hvert. Foreløpig støtter de kun FP2. Mener det er noen som kjører Sailfish på FP2 også. I motsetning til mange andre leverandører så er i hvertfall Fairphone positive og behjelpelige med å støtte alternative OS.
Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.