Følg

Vurderer en som min neste mobil, men hører det er en del misfornøyde kunder med buggy mobiler. Finnes det noen alternativer? Eller er de negative sidene overdrevet?

@Arne D. S. Haldorsen Hvilken modell tenker du på? Jeg har erfaring med FP1 og FP2.
@Arne D. S. Haldorsen Jeg er fornøyd med min FP2. Litt skuffa over å ikke ha måttet skifte noe (annet enn deksel) på den enda, siden det går an. Dekslet gikk i utgangspunktet pga av for mange demonstrasjoner av hvordan man piller den fra hverandre.

@harald @tale Jeg hadde vel tenkt FP 3, men det er bare fordi det er den siste modellen. Jeg har hørt om mange som har måtte sende sine i retur pga helt defekte produkter osv. Men som med alt annet er det vel gjerne sånn at det er de negative erfaringene en hører mest av.

@Arne D. S. Haldorsen Ville nok gått for FP3 selv hvis jeg skulle kjøpe i dag. Har også hørt om folk som var misfornøyde med FP2, men har som sagt ikke hatt noe trøbbel med den selv. Jeg har kun kjørt FP sitt eget Open Source OS på den uten google play og alle spiontingene som følger med det. Eneste jeg savner er RFID sensor, men forstår det slik at FP3 har dette?
Logg på for å delta i samtalen
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.