Veldig mykje ny aktivitet på snabelen i det siste! Veldig flott!

Dykk er alle velkomne!

Ikkje gløym å sjekke ut @frikultur som er organisasjonen bak instansen da. 😉

Er vi den første norske bedriften på snabelen.no?

Vi opprettet Skyfritt AS for å tilby datasikkerhetstjenester til små- og mellomstore bedrifter i Norge. Vårt hovedprodukt er cyberbefaringer – hvor vi kartlegger ståa og skriver en tilstandsrapport og liste over anbefalte tiltak, til en rimelig pris.

Vi ønsker å komme i kontakt med bedrifter som har behov for en cyberbefaring! (Les mer her: skyfritt.net/tjenester/cyberbe)

Denne kontoen administreres av @rsolva.

@Steinar @buyyoutubeviewsinfo gjerne bruk rapporteringsfunksjonen også. Då går det raskare å få fjerna det. :D

Folkens! Eg har fått meg instagram, først og fremst for å fremme kunsten min til fleire men også for å spre engasjement for @frikultur til folk som aldri har høyrd om det før.

Som leiar av Fri kultur ønskjer eg å vere tilstede der folk er, for om vi ikkje er derså vil dei aldri høyre om snabelen eller fri kultur.

Gjerne del meg med venner eller bekjente, og kanskje til og med følg meg på instagram og booste det eg poster i algorytma.

instagram.com/christoffer.tall

@aujawindar @harald ja! Det hadde vore moglegt! Og ettersom fri kultur blir ein større organisasjon kan ein håpe på å få ansatt folk så ein kan enda betre ta vare på tenarsikkergeita 😁

Dagens anbefaling: Jeg har byttet ut Evernote med Obsidian. Grunner: enkle txt-filer på lokalt filsystem (kan synkes), formattering i markdown, wiki-aktig, masse plugins i et vibrant miljø. obsidian.md

This weekend is the last weekend of the #FilmFraSør movie festival in #Oslo 🇳🇴 and if it’s rainy 🌧 out, what better excuse to head to a cinema and see a #movie film 🍿

filmfrasor.no/

@friend @omnipotens oh, dang. Theyr interpitation of groups/communities in relation to activerypub still sucks though

@omnipotens hey, a suggestion is trying lotide

It's flagship instance is narwhal.city

It's lighter to host, actually provides federation unlike Lemmy. And you don't get the problems of the lemmy developers's tankie politics where they defend north korea and genocide

Då har vi esperanto flagg på snabelen! 😁😁 :esperanto: :esperanto: :esperanto: :esperanto: :esperanto: :esperanto:

Om du lurar på kva Esperanto og kva eit hjelpespråk er så kan du lese om det her esperanto.no/

om du er brukar av snabelen og har lyst til å vere ein del av spleiselaget du også anbefalar eg å bli medlem.

frikultur.no/bli-medlem

Å vere medlem koster 150 kr men er alt du trenger å betale for å støtte alle tenestene som fri kultur tilbyr og arbeidet dei gjer.

Samtidig får du demokratisk påverking, eigarskap og mohlegheita å skryte på deg at du er medlem.

@frikultur @christoffer

Vis tråden

Då er det endeleg blitt ordna slik at det er @frikultur som betalar for hostingen av snabelen.no 😎😎✌️✌️

Det betyr at det ikkje lengre er @christoffer som betalar for det av eigen lomme, men at det betales gjennom donasjonar og medlemskontingent hos fri kultur.

Det sikrar ein trygg og stabil økonomisk framtid for snabelen og dykkers brukare i det lange løp ettersom det ikkje lengre ligg på ein person og ein lommebok å haldet det i gong, men ein heil organisasjon!

@vega det skal eg ordna! Om du vil kan du foreslå spesifikk biletefil om du har ein preferanse

Vent med å registrere på treffast.no intill videre. Den har omfattende problemar og vi vil heller gjere ein forutsigbar og trygg opplevning av tinga våre så folk ikkje mister tillit.

Beklager registreringsutfordringane.

I tillegg til at vi driv snabelen.no så har vi også ein norsk heimplass for den fødererte hendings platformen mobilizon på treffast.no/

Pass på å sjekk det ut! Kanskje opprette ein hending?

Kanskje du er ein del av ein organisasjon eller kjenner nokon i eit band som gjerne kunne tenkt seg å bli meir digitalt nøytrale? Foreslå treffast til dei som hendingsplattform. Det er fri registrering for alle!

A few weeks back I made some solid progress on my game engine project for tablets. More or less everything is written from scratch in C++, including the GUI and Vulkan rendering. Below is a showcase video I made. The repo can be found at github.com/Didgy74/DEngine

Fødiverset er en fin illustrasjon av "nazister på pub"-tilnærmingen til ytringsfrihet. I stedet for å stille veldig store spørsmål om hva det skal være Lov Å Si, fører desentralisering til det enklere spørsmålet: Vil jeg at de folka skal føle seg velkommen på puben min? Nei? Ut.

Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.