Så bra at Firefox Focus-appen gir meg skrivebordversjonen av sider! I den ordinære Firefox-appen og andre nettlesere blir jeg stadig kasta tilbake til mobilversjonen.

Jeg har begått et innlegg i lokalavisa om mulighetene fjernarbeid åpner for småbyer som ønsker seg innflyttere: bearstrong.net/2021/07/flytte-

Endelig! Etter mang års kritikk for sammenblanding mellom Politi og lobbygruppen NNPF ser det ut til at presset har blitt stort nok til at Politidirektøren tar initiativ til ekstern granskning :

nrk.no/norge/varsler-full-gjen

I sentrum kan du låne robåt helt gratis av Blindleia Kystlag. Er medeier i en skjærgårdsjeep selv, men kysten er så mye finere fra robåt enn motorbåt!

Handjustert KDE skrivebord på min PinebookPRO laptop. Er Manjaro med eit mørkt Orchis tema og ein Latte dock. 😏

Nye spel konsollen min detta ❤️

gamingonlinux.com/2021/07/valv

Er faktisk ein sjekk sak å ha med på tur og ha i stua. I tillegg har valve investert masse i sin eiga Arch-baserte linux operativ system som kjem i hop med proton utviklinga til å bane veg for linux og opensource gaming i verda.

Detta er tøffe greier! 🤯😇

Her er eit samvirkelag som prøv å starte opp for å konkurrere med Uber. For å starte opp, har dei laga ein side som samler inn penger til prosjektet. Veldig radikalt. Eg likar :)

wefunder.com/driverscoop/detai

@aujawindar nei, det gjer ikkje meining. Robiten er aktiv også? Det er ikkje ein dau tenar?

@aujawindar nei, har ikkje nokon sperring på roboter. Men kan sjå om eg finn ut noko. Men trur ikkje det har noko med snabelen å gjere

Da har studentorganisasjonen jeg er leder for lansert sin nye nettside!

fribyte.no

Om du bruker snabelen anbefalar eg å bli medlem av organisasjonen Fri kultur!

frikultur.org/bli-medlem/

Snabelen er eit prosjekt hos fri kultur, ein ny organsiasjon som jobbar for å få til meir aktivitet og engasjement inna digitale rettar, fri programvare og digital kultur.

Som medlem vil man få moglegheita til å påverke organisasjonen og kva slags retning den skal ta. Man vil også ha moglegheit til å ha i gong spennande prosjekter slik som denna instansen.

@jonassenher Oi, gløymte å svare her.

Trur det er betre for kulturen på snabelen og bruken av fødiverset om man kryssposter ut av fødiverset og ikkje inn.

Når vi har folk kryssposter så pleier dei å vere lite aktive i snabelen men ahr masse poster på andre plattformar. Og det påverkar folk her på snabelen sin opplevelse og kan få fødiverset til å føles litt hult.

@vega då trur eg mobilizon er meir det du vil btuke, slik som treffast.no

Show older
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.