Men at høytlesning er sunnere enn passivt skjermkonsum er ikke overraskende. Mer spennende kunne det være å sammenlikne høytlesning med _fortelling_, _sang_, _egenlesing_ og _prat_.

Og det har de for alt jeg vet gjort.

Vis tråden
enannenen fremhevde
enannenen fremhevde

På Facebook stilles det spørsmål om vannkvaliteten på Hollenderen (facebook.com/groups/3501926028) i Halden, der en del har begynt å bade i det fine sommerværet.
Sjøsiden var interessert i det samme allerede i 201... d.consumium.org/p/2554402

Av en eller annen grunn er Mastodon veldig rykkete når jeg scroller med piltastene. Når topp eller bunn på et bilde kommer inn på skjermen, så hopper siden såhele bildet blir synlig. Det er veldig irriterende, men gir seg når jeg laster siden på nytt.

enannenen fremhevde

Norsk by-politikk, bil, nullvekstmålet 

Burde byer betale folk for å teste å leve uten bil en periode og se hvordan de trives med det, samt tilby seg å selge bilen for dem hvis de finner ut at de trives uten? For så langt går det dårlig med nullvekstmålet over hele landet, og mange kan få en aha-opplevelse om de prøver

enannenen fremhevde

Putler brukar no svolt som våpen. Han let den tredje verda svelte for å svekke oppslutnaden om sanksjonane. Tenk om diktatoren får full kontroll over Ukraina, og dermed mesteparten av verdas korneksport! Då kan han svelte dei han måtte ynskje. Vi må sende det Ukraina treng av våpen og ammunisjon no, for å få avslutta denne krigen. Og det må verte slutt på alt snakk om våpenkvile der Putler får kontroll over ei einaste kvadratcentimeter av Ukraina.

enannenen fremhevde

Something I hadn't realised now that I'm logged out of Twitter is that on mobile Twitter has become a closed system. If you get a link to a tweet and scroll for just a bit, you get a message requiring you to create account/log in to see more.

They're going the FB route: unusable unless logged in.

This behavior started about 10 months ago. The previous default was that Twitter was open to read for everyone. Can't believe I had missed this. Makes leaving even more of a no-brainer.

enannenen fremhevde

nrk.no/nyheter/ny-maling-gir-s

Jeg klarer ikke å se hvodan venstresiden kan ha flertall når det største partiet bare har 10%. Har Rødt blitt kjempestort?

enannenen fremhevde

I forgårs stillede jeg et klaver på en vej og spillede højskolesange på det. Jeg gjorde det i protest mod regeringens politik der forværrer/fortsætter klimakrisen, som allerede har dræbt millioner af mennesker og sætter milliarder af menneskeliv i fare. Jeg gjorde det for at stoppe møllen der bare kværner videre selvom der er mennesker mellem møllestenene. Politiet anholdte mig, sigtede mig for overtrædelse af straffeloven §119 stk. 4. og bar mig væk da jeg ikke selv flyttede mig og klaveret. 1/

enannenen fremhevde

We have informed Apple of our preliminary view that it abused its dominant position in markets for mobile wallets on iOS devices.

Our preliminarily findings show that Apple may have restricted competition, to the benefit of its solution Apple Pay.

ℹ️ europa.eu/!QFBpnV

Så skal det sies at parolene i i år var en skuffelse. Ikke fordi det var noe galt med parolene man hadde med, de var gode nok, men fordi viktige paroler manglet.

Når samorg velger å ikke forholde seg til at det er krig i Europa, da setter de seg sjøl utafor sidelinja.

Heldigvis hadde noen tatt med et ukrainsk flagg.

Vis tråden
Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.