enannenen fremhevde

Hvis noen plutselig skulle føle en sterk trang til å teste ut en halvferdig epost-app for android, så har jeg en her: akerbaek.no/epistula/

enannenen fremhevde

Idag må alle partiene konkurrere om hvem som kan bruke mest penger på å kjøpe reklameplass hos Facebook og andre sosiale medier – utenlandskeide plattformer som vi har null kontroll over og som er kjent for å være på kant med demokratiske idealer.

Vis tråden

Det var mange gjerder og dører i haven, men jeg gikk lei av å vedlikeholde alle lenkene, så nå er det bare en sti fra begynnelse til slutt.

Vis tråden

Nå skal jeg se om dette holder seg stabilt i noen uker før jeg kutter navlestrengen til aws.

Jeg går ut fra at det er dette som kalles en digital have.

Vis tråden

Det fungerte i det store og hele greit, bortsett fra de delene som var gjort i wordpress. Det er mulig de også kunne vært kopiert, men det ga liten mening å ha to versjoner.

Vis tråden

Da har jeg klart å speile hjemmesidene mine til en server som står under stolen jeg sitter på!

alt.akerbaek.no/

I dag er det Olsok. En skål for Tore, Kalv og Torstein!

I dag er det årsdagen for slaget ved Poltava OG slaget i Dynekilen sju år senere. To begivenheter som hver for seg bidro til å få slutt på både den store nordiske krig og den naturstridige svenske stormaktstiden. Skål for Peter og Peter!

enannenen fremhevde

Dette bildet fra Tyska i Halden er publisert på Facebook-sidene (facebook.com/media/set/?vanity) til «Fra bekken til Byn» 16. april.
Den 12. april skrev Halden Byutvikling i et brev til Halden kommune ... d.consumium.org/p/2177759

enannenen fremhevde
enannenen fremhevde

Første rettssak etter utslipp av biofilmbærere pågår i Italia. #biofilterspill

RT @CleanSeaLIFE@twitter.com

The first trial on #marinelitter starts in Italy for a massive #biofilterspill that reached France, Spain, Tunisia and Malta. @FRANCE24@twitter.com reports on #LIFEproject @CleanSeaLIFE@twitter.com contribution 👉 youtu.be/AXRf1ioqsaE?list=PLCn

🐦🔗: twitter.com/CleanSeaLIFE/statu

enannenen fremhevde

Formannskapet i #Halden kommune har vurdert framtidig driftsform for det omstridte, kommunale selskapet «Halden byutvikling». Skal man si noe positivt om kommunale aksjeselskaper i sin alminnelighet så er det at de har én uomtvistelig fordel:... tmblr.co/ZCyE1YaCdMvOeq00

enannenen fremhevde
enannenen fremhevde

aftenposten.no/norge/i/oA2BPB/

Regjeringen vil bistå kommunene for å beskytte strandsona. Men hva gjør mn når kommunen er den som driver fram nedbyggingen?

enannenen fremhevde

@bjoernstaerk Teknologirådets ferske rapport som kritiserer at nesten alle statlige nettsider sender borgeres data videre til overvåkningskapitalistene:

teknologiradet.no/offentlige-n

Show older
Snabelen.no

Eit norskt podium for den desentraliserte sosiale media plattformen Mastodon.