Alt. 1: Halden, 2,04 km
Alt. 2: Arendal, 166,4 km
Alt. 3: Et helt annet sted?

Vis tråden

Stadig tilsig av#biofilmbærere

RT @sjosiden@twitter.com


Dato: 10.juni 2020
Antall: 2 stk Halden-type
Sted: 59°05'50.2"N 11°23'10.0"E goo.gl/maps/gxe3AhggS8C2 (Østre Engevika, ) d.consumium.org/p/1711601

🐦🔗: twitter.com/sjosiden/status/12

Men hvordan kan man hjelpe på det? For når vi sier: "Du må ikke være redd for å gjøre feil. Ikke vær redd for å gjøre feil. Prøv en gang til.", så forteller vi at du feiler og så har vi bare dratt frykten opp på et metanivå. 2/

Vis tråden

Jeg tror dette her er en riktig observasjon. Frykten for å feile kan lamme evnen til å gjøre noe som helst, rett eller feil. 1/

RT @paulg@twitter.com

One thing I didn't realize till I had kids is that when kids fail at something, it's more often because they get upset at doing badly than because of actual inability. If you're not careful, this tendency can continue well into adulthood.

🐦🔗: twitter.com/paulg/status/12692

enannenen fremhevde

Høyesterett har konkludert med at Huseby skal betale 247.500 kroner til det amerikanske selskapet.

- Dommen er knusende for Huseby personlig, som har beskjeden inntekt. Amerikanske Apple, på sin side, tjente over 2.300 milliarder kroner samme år som de saksøkte reparatøren, sier Kaja Juul Skarbø, daglig leder i Restarters Norway, i en epost til NTB.

(...)

– (Apple) har selv skapt dette problemet ved å ikke gjøre reservedeler tilgjengelig for alle reparatører. Uavhengige reparatører kan da kun velge mellom tredjeparts-deler som ikke er gode nok, eller reparerte, originale deler, sier Skarbø videre.


https://www.dinside.no/mobil/apple-vant-mot-mobilreparator-fra-ski/72529308

#norsk #norge #politikk #samfunn #reparasjonsrett #apple

Er det normalt å lage en reportasje om luftfart uten å stille et eneste spørsmål om klimaeffektene?

Vis tråden

Er det normalt å la luftfartsverket definere normaliteten?

Vis tråden

Er det normalt at kommersialiserte statlige foretak styrer luftfartspolitikken?

Vis tråden

Men likevel falsk.

Falsk som når jeg synger med på Deilig er jorden, nyter den sakrale stemningen i en av Europas katedraler eller heier på en tilfeldig langrennsløper. For hjertet mitt var ikke med. Det var ingen inderlighet i måten jeg bar krokodillen. Ingen pietetsfølelse.

Vis tråden

Og uten at jeg noen gang sa "suckers" (for slik snakker jeg ikke) lot jeg det skinne tydelig igjennom hva jeg mente om dem. Så ærlig det var jeg.

Vis tråden

Det skal sies at jeg aldri løy om dette. Tvert i mot brukte jeg enhver anledning til å utbasunere at mitt krokodilleplagg kosta en brøkdel av deres krokodilleplagg og at den brøkdelen uansett ikke befant seg i lommene til @LACOSTE@twitter.com men til en helt annen banditt.

Vis tråden

Men mitt dypere behov for å kjøpe den T-skjorta, det var nok ikke ekte. Ikke rent og edelt. Traff jeg andre moteløver med krokodille på brystet så hadde jeg ikke noe oppriktig ønske om å være en av dem. Var det jeg som var falsk? Smitter min manglende hengivenhet over på varen?

Vis tråden

Krokodillen er til forveksling lik tilsvarende krokodiller. Noen har gjort seg flid med den.

Vis tråden
Vis mer
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.