enannenen fremhevde

I forgårs stillede jeg et klaver på en vej og spillede højskolesange på det. Jeg gjorde det i protest mod regeringens politik der forværrer/fortsætter klimakrisen, som allerede har dræbt millioner af mennesker og sætter milliarder af menneskeliv i fare. Jeg gjorde det for at stoppe møllen der bare kværner videre selvom der er mennesker mellem møllestenene. Politiet anholdte mig, sigtede mig for overtrædelse af straffeloven §119 stk. 4. og bar mig væk da jeg ikke selv flyttede mig og klaveret. 1/

enannenen fremhevde

We have informed Apple of our preliminary view that it abused its dominant position in markets for mobile wallets on iOS devices.

Our preliminarily findings show that Apple may have restricted competition, to the benefit of its solution Apple Pay.

ℹ️ europa.eu/!QFBpnV

Så skal det sies at parolene i i år var en skuffelse. Ikke fordi det var noe galt med parolene man hadde med, de var gode nok, men fordi viktige paroler manglet.

Når samorg velger å ikke forholde seg til at det er krig i Europa, da setter de seg sjøl utafor sidelinja.

Heldigvis hadde noen tatt med et ukrainsk flagg.

Vis tråden
enannenen fremhevde
enannenen fremhevde

Denne saka var morosam heilt til eg fann desse i ei av konas esker i dag. Trist at eg har gifta meg med ein nazist utan å vite det:( nrk.no/norge/russiske-_bevis_-

Navalnys organisasjon har samlet ei liste over 6 tusen korrupte tjenestemenn og krigshissere - hver av dem er skyldig i at titusener av innbyggere i Russland og Ukraina døde i Putins meningsløse krig.

Hver av dem er skyldig i at skjebnen til millioner av ukrainere nå er ødelagt, og levestandarden til millioner av russere vil bli enda lavere.

acf.international/bribetakers-

Thorbjørn Lien ("Kollektivet") har selvpublisert en tegneserieroman.

lienstreker.no

enannenen fremhevde

Hab mich letztes Jahr so sehr über die Gasrechnung geärgert, dass ich seitdem mein Verhalten radikal umgestellt & auch die Wohnung etwas aufgerüstet habe. Ergebnis: Hab meinen Verbrauch fast halbieren (!) können. Putin ärgern, Pro-Level! 🤓

enannenen fremhevde
enannenen fremhevde
Vil du hjelpe folk som trenger å omgå sensur for å få tilgang til et fritt internett? Har skrevet litt om det her: https://volse.net/rabalder/blog/tips-for-krisetider-snowflake/.

Som en ekstra bonus kan du kjøre en TOR-bro rett fra siden og hjelpe folk å omgå sensur bare ved å ha siden åpen (etter å ha slått på broen, selvsagt!)

#TOR #snowflake #internett #sensur #norsk #norge
enannenen fremhevde

Wordle in Old Norse

akerbaek.no/ordhag/ordhag.html

(Word list a bit limited)

Vis tråden
Vis eldre
Snabelen.no

Ein norsk heimstad for den desentraliserte mikroblogge-plattformen Mastodon.