@Steinar @pilum @aujawindar @tc @christoffer @tale Absolutt! Enig i at det beste er å bygge videre på noe som finnes fra før. Og kanskje lage et superryddig UI for gruppefunksjonaliteten, så det blir lett for vanlige folk å ta det i bruk.

@Steinar @aujawindar @pilum @tc @christoffer @tale Jeg savner også et opplegg for grupper (både åpne og private) i fødiverset. Hvis det ikke finnes fra før kan det kanskje bli et eget FOSS-prosjekt? Any takers?

Jeg og min samboer er på boligkjøpjakt (først og fremst i Bergen). Finnes det egentlig noe mer enn Finn.no til sånt?

@harald @tale Jeg hadde vel tenkt FP 3, men det er bare fordi det er den siste modellen. Jeg har hørt om mange som har måtte sende sine i retur pga helt defekte produkter osv. Men som med alt annet er det vel gjerne sånn at det er de negative erfaringene en hører mest av.

Vurderer en som min neste mobil, men hører det er en del misfornøyde kunder med buggy mobiler. Finnes det noen alternativer? Eller er de negative sidene overdrevet?

@bjoernstaerk Ja! Og det trenger jo ikke nødvendigvis bety at alle hele tiden skal ha hjemmekontor. Hvis jeg f.eks. hadde jobbet for et osloselskap, kunne de fint ha leid en plass til meg i et kontorlandskap her i Bergen.

Er også villig til å betale bittelitt for et abonnement, så lenge det drives av gode folk.

Vis tråden

Noen forslag til -alternativer, nå som de stenger? Gjerne minimalistisk og bør kunne synke mellom Android og Mac (gjerne i form av en nettside). er en mulighet, men jeg har prøvd Nextcloud Tasks, og synes ikke det hadde spesielt brukervennlig mobilinterface.

#korona 

Hvordan kan åpenhet om tallene på smitttevernutstyr "føre (til) at Norges posisjon i markedet svekkes"? Er det noen som har stilt det spørsmålet? Er det uansett ok å bruke hemmelighold for å "styrke posisjonen sin" når det handler om folks helse? Det må vel kunne gå på bekostning av folks helse utenfor Norge?

@espen Sant, det er litt kort varsel for å innføre noe sånt. Kanskje vi kan ha det på plass til neste krise :)

Jeg er ingen samfunnsøkonom, men er det nå som arbeidsledigheten går til himmels vi burde teste ut borgerlønn og kortere arbeidstid? Da kan flere få jobb, og saksbehandlerne på NAV slipper å bli overarbeidet. Og så trenger ikke livet bli et lotteri der bare de som tilfeldigvis har jobb får råd til ting.

@bjoernstaerk Om Equinor utveksler med Gab har vel egentlig bare noe å si for Equinors kommunikasjonsfolk? Blokkering av PR-instanser er kanskje vanskelig å takle hvis hvert selskap har sin egen instanse. Da bør en kanskje begynne med whitelist i stedet for blacklist, og det er jo ikke noe gøy.

@christoffer @harald @SnabelAdmin @tc Men er egentlig Friendica (eller Hubzilla) Facebook-alternativ? Jeg synes det ser mer ut som nok et Twitter / Mastodon-alternativ, uten at det nødvendigvis er noe galt med det. Finnes det feks Facebook-aktige grupper på Friendica? Eller events?

@mecinus I've started buying second-hand blu-rays too. In my case it's more because I don't trust the streaming services to keep good film available. When they stop selling physical blu-rays/DVDs, some classics may be very difficult to obtain.

Det samme gjelder andre store organisasjoner med underavdelinger, som kunne hatt f.eks. @ub@uib.no, @bjerknessenteret@uib.no, @alumni@uib.no osv. Se så offisielt og seriøst det ser ut.

Vis tråden
Vis mer
Snabelen.no

Ein norsk tenar for den desentraliserte sosiale media platformen Mastodon.